miercuri, 7 martie 2012

Cea mai la indemana solutie pentru inchieri masini Bucuresti

Esti venit in probleme de afaceri in Bucuresti si ai nevoie de o masina personala pentru a te putea deplasa mai facil la intalniri? Sau poate ai venit in Bucuresti pentru o perioada scurta si doresti sa te misti liber, nestingherit de agitatia caracteristica a transportului in comun? Oricare ar fi motivul pentru ai te afli in Bucuresti, compania Twist – rent a car iti ofera serviciile sale de inchiriere masini bucuresti pentru a te ajuta sa te adaptezi mai repede orasului.

Twist  - Rent a Car, o ofertă variată

Twist vine in intampinarea necesitatilor tale oferindu-ti o gama diversificata de autoturisme care te ajuta sa-ti duci la capat planurile fara a fi nevoit sa apelezi la alternativa costisitoare a taxiului sau la mijloacele de transport public. Ramai departe de agitatie solicitand companiei Twist una dintre masinile pe care le ofera spre inchiriere. In functie de necesitătile si preferintele tale, Twist iti pune la indemana atat masini de serie, cat si automobile mai mari, destinate fie transportarii mai multor persoane fie transportului d marfa.

Pentru nevoile personale sau de afaceri, poti opta intre diverse companii auto si modele: pentru un pret ce variaza in functie de fiecare marca si capacitate in parte, poti alege sa te deplasez cu clasica Dacia Logan sau numeroasele variante de automobile Wolkswagen, Skoda, Opel, Hyundai, Chevrolet, Renault sau Citroen. Twist detine cate o masina adaptata tuturor preferintelor. Una dintre ofertele actuale este inchierea Volkswagen Polo, al carei pret porneste de la 20 €, in care este inclus TVA-ul. Pretul pentru cateva zile variaza de la 24 la 22 de euro, iar pentru perioade mai indelungate acesta scade pana la 15 euro. In acest pret sunt inclus, alaturi de TVA, atat asigurarea obligatorie cat si Casco, taxa de drum, asistenta non-stop, precum si livrarea fara cost pentru aria Bucurestiului. In plus poti parcurge orice distanta fara griji, in lipsa unei limitari a kilometrilor efectuati.

Preferintele tale conteaza

Daca nu esti sigur ce autoturism sa alegi, gandeste-te sa iei in calcul timpul pe care il vei petrece la volan cat si spatiul necesar – daca esti singur sau insotit, daca exista o cantitate considerabila de bagaje etc. Trebuie de asemenea sa iei in considerare si confortul, in special daca planuiesti sa parcurgi distante mai lungi si prin urmare si un timp mai indelungat in deplasari. O calatorie sigura si confortabila sunt cheia pentru a-ti crea o experienta placuta. Un aspect important este si transmisia. Majoritatea masinilor oferite de Twist detin o cutie manuala, insa oferta cuprinde si automobile cu cutie automatica, care fac parte dintr-o clasa superioara. Iar ca sa fie experienta completa, nu lipsesc din dotarile fiecarei masini radio si CD playerul.Odata inchiriata masina, nu ai restrictii in ce priveste sofatul pe toate drumurile publice romanesti, iar daca nu poti returna masina  in Bucuresti, se poate aranja ca aceasta sa fie preluata si din alte zone ale tarii, cu conditia ca acest lucru sa fie stipulat in contract.

Pentru a apela la serviciile Twist -  centru de inchieriere masini Bucuresti, contacteaza echipa la numerele de telefon 004 0722.143.591 sau intra pe site-ul http://www.twist-rentacar.ro/ si vei afla toate amanuntele dorite.


masini de inchiriat, masini de inchiriat otopeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu