luni, 19 martie 2012

Ce este planul de afaceri?

Un plan de afaceri bine scris face diferenta intre o afacere prospera si una medie. Ce face ca noi sa avem succes? Putem rezuma intr-o simpla fraza: Succesul Genereaza Succes! Ce este planul de afaceri?
  • Planul de afaceri stabileste Misiunea, Obiectivele, Strategia si Planurile de Actiune pentru derularea unei activitati specifice pe parcursul unei perioade de timp determinate.
  • Planul de afaceri este modul preferat de comunicare intre intreprinzatori, potentialii finantatori si investitori. De asemenea, planul de afaceri este folosit si pentru a explica angajatilor sensul tuturor atributiilor stabilite, si rolul pe care il are fiecare in cadrul firmei.

Pentru cei mai multi dintre intreprinzatori, scrierea unui plan de afaceri este infricosatoare. In primul rand pentru ca scrierea planului in sensul elaborarii acestuia in anumite situatii dificila, mai ales din cauza lipsei de experienta. In al doilea rand pentru ca apelarea la un consultant sau la o firma de consultanta care sa fie consultat in legatura cu scrierea proiectului de plan de afaceri poate fi o investitie scumpa. Firma de consultanta T.M. Consult are oferte diverse pentru a crea premisele unei colaborari benefice ambelor parti. Astfel ca, luam in considerare si varianta ca o parte a platii serviciilor de consultanta sa se poata face in baza succesului realizat.

Orice afacere pentru a putea exista e necesar sa realizeze vanzari cantitative si calitative astfel incat sa ii fie permisa atat mentinerea pe piata cat si dezvoltarea afacerii si implicit motivarea personalului implicat.

T.M. Consulting intelege acest aspect al necesitatii creerii/dezvoltarii departamentului de vanzari si astfel colaboreaza strans cu traineri specializati in livrarea de cursuri vanzari si cursuri negociere.

Misiunea T.M. Consulting este de a sprijini afaceri profitabile si acest lucru poate fi o garantie importanta pentru tine atunci cand iti alegi consultantul

Consultati pagina Despre consultanta plan afaceri


curs negociere, consultanta afaceri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu