sâmbătă, 2 iunie 2012

Cele mai renumite vedete ÅŸi-au tatuat pielea

Dacă nu de mult, persoanele care îşi tatuau pielea erau considerate că aveau o pregătire intelectuală slabă, cărora le place distracţia şi să fie rebeli, acum să ai un tatuaj înseamnă că eşti în pas cu moda. Saloanele care realizează tatuaje s-au extins foarte mult, pentru că şi cererea este mare, dar doar cele care oferă servicii de calitate vor rezista pe piaţă, aşa cum este şi Roxy Tattoo Design - salon tattoo Bucureşti.

 

 

Vedetele rock - pline de tatuaje

Unele dintre cele mai renumite vedete de la Hollywood au cel puţin câte un tatuaj care simbolizează un anumit lucru sau şi l-au făcut pentru a-şi înfrumuseţa corpul. Primii care s-au umplut de tatuaje au fost vedetele rock, care au fost un model pentru fanii lor şi astfel arta tatuajelor s-a răspândit foarte mult. Un exemplu în acest sens este renumita formaţie rock, The Rolling Stones. Astăzi, în secolul 21, nimic nu ne mai surprinde, trăim într-o lume în care moda s-a schimbat, mentalitatea oamenilor este alta şi sunt acceptate lucruri cu care acum câteva sute de ani nimeni nu ar fi fost de acord. Vedetele rock au fost cele care au dat startul acestei mode, dar în prezent întâlnim desene pe piele la tot felul de vedete: sportivi, manechine, actori, muzicieni, dansatori, prezentatori şi lista poate continua, modele realizate în saloane tatuaje din întreaga lume. Iată câteva dintre aceste vedete:

  • Angelia Jolie
  • Una dintre cele mai frumoase actriÅ£e de la Hollywood are tatuat pe umărul stâng o rugăciune în limba sanscrită pentru fiul ei, Maddox, ÅŸi pe care l-a făcut pentru a acoperi un alt tatuaj realizat cu mult timp înainte, ÅŸi anume cuvântul “moarte”, scris în limba japoneză. Dar asta nu este tot, frumoasa divă are o colecÅ£ie impresionantă de tatuaje formată din nu mai puÅ£in de zece, care mai de care mai diferite ÅŸi frumoase. Printre acestea vă enumerăm:

    - “O rugăciune pentru sălbaticii ţinuţi în cuşcă”, un citat scris de către Tennessee Williams;

    - coordonatele geografice ale oraşului unde s-a născut Brad Pitt, soţul Angelinei Jolie, şi ale locurilor de unde şi-a adoptat copiii;

    - sintagma “plin de voinţă” scrisă în limba arabă;

    - citatul latinesc “Quod me nutrit me destruit”, care înseamnă “Ce mă hrăneşte mă şi distruge”;

    - pe spate are desenat un tigru Asiatic ÅŸi un dragon.

     

    2. Megan Fox

    Actriţa are desenată pe piele imaginea idolului său, şi anume Marylin Monroe. Megan Fox a declarat că şi-a făcut acest tatuaj pentru că diva a fost una dintre primele persoane pe care le-a văzut la televizor. Dar lista nu se opreşte aici, actriţa are o sumedenie de tatuaje, printre care se numără:

    -          pe piept are scris un poem;

    -          pe umăr are tatuat un vers din “Regele Lear” şi numele lui Brian, cu care s-a şi căsătorit;

    -          un citat din Nietzche:  „Iar cei care dansau erau consideraţi nebuni de cei care nu puteau auzi muzica”.

     

    3. Britney Spears

    Una dintre cele mai renumite cântăreţe de muzică pop, Britney Spears, se laudă cu o mulţime de tatuaje, cea mai desenată parte a corpului său este ceafa, care este plină de simboluri cabalistice, care au creat mare vâlvă cu privire la semnificaţia acestora.  Unii specialişti spun că simbolizează “însănătoşire”, alţii spun că nu înseamnă nimic şi că simbolurile au fost scrise greşit. Artista mai are câteva tatuaje interesante în zona sacrală:

    -          imaginea unui elf;

    -          un future în zbor care se află deasupra unui cârcel de viţă de vie;

    -          o floare pe care este inscripţionată ideograma chinezească pentru “miste” .

     

    4. Amy Winehouse

    Celebra cântăreaţă de muzică rock care a murit din cauza unei supradoze avea o mulţime de tatuaje. Primul tatuaj şi l-a făcut la vârsta de doar 15 ani, pe fese, şi a reprezentat imaginea lui Betty Boop. Însă, cântăreaţa mai avea câteva tatuaje interesante:

    -          o cruce egipteană pe ceafă;

    -          o pană pe braţul stâng;

    -          o pasăre cântând şi un fulger pe braţul drept;

    -          nimfe retro, note muzicale, lacrimi, ancore.

    Nici vedetele din România nu se lasă mai prejos în ceea ce priveşte acest capitol. Saloane tatuaje şi saloane piercing din Bucureşti s-au înmulţit în ultimii ani, aşa că doritorii au de unde alege. Roxy Tattoo - saloane tatuaje bucuresti Bucureşti este unul din locurile în care şi tu poţi să îi faci un tatuaj asemănător cu cel al vedetei preferate.


    Tags: tatuaje bucuresti

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu