duminică, 24 iunie 2012

Nu rata promotiile toride din vara aceasta

De cele mai multe ori, promotiile existente la imbracaminte sunt axate pe produsele de extrasezon. De exemplu, vara exista putine cazuri in care magazinele ofera reduceri la articole vestimentare de genul costume de baie, bluze subtiri, topuri, fuste sau rochii vaporoase.

In aceasta vara, la FashionAgenda, magazin online de haine dama, vei gasi promotii nu doar la produse pentru anotimpurile reci, ci si la cele de care ai nevoie in zilele de canicula.

Cu siguranta iti doresti un costum de baie in ultimele tendinte. Iti punem la dispozitie astfel de piese vestimentare la preturi promotionale. Fie ca iti doresti un costum de baie in doua piese cu dungi, in stil marin, in culorile curcubeului sau unul intr-o singura nuanta, este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau. In ceea ce priveste modelul sutienului si al slipului, vei putea alege varianta care te avantajeaza, in functie de tipul de silueta cu care te-a inzestrat natura. Indiferent de optiunea ta, te vei bucura de preturi reduse, acestea situandu-se intre 69 si 79 RON.

Vara este o ocazie perfecta pentru a purta atat rochii elegante si, de ce nu, casual. In magazinul nostru vei gasi rochii din material vaporos, ideale pentru o plimbare sau o seara cu prietenii in oras, precum modelul Paccio Bej la doar 109 RON.

Pentru evenimente speciale la care iti doresti sa iesi din tipar, adoptand un stil nonconformist, iti recomandam rochia Bullets, in doua nuante disponibile, alba sau neagra, la 199 RON. Cu aceasta tinuta vei iesi in evidenta datorita capselor metalice atasate. De asemenea rochia Carmella neagra sau albastra iti va conferi o nota de distinctie datorita volanelor. In plus, costa numai 109 RON.

Adeptele stilului pretios, caracterizat prin materiale lucioase si accesorii precum strasuri sau brose vor fi incantate de modele Lynn Verde, Vox Neagra/Bleumarin la 129 RON sau rochia Beauty neagra la 109 RON. 

Tendintele florale raman in voga, atribuind in continuare o alura romantica persoanelor care opteaza pentru acest gen vestimentar. Inocenta, candoarea si feminitatea nu pot fi definite mai bine decat purtand o rochie Jenny Flower, la 99 RON.

Cureaua este pentru tine un accesoriu de care nu te poti dezlipi? Rochiile Iris Crem/Neagra si Gorgeous Turcoaz la 109 RON vor fi pe placul tau. Pentru cele care sunt fane ale stilului sexy, provocator, rochiile Crescento rosie, Naturelle bleumarin si Fever cappucino, la doar 69 RON, le vor incanta in mod sigur.

Deoarece aceste rochii trebuie insotite neaparat de accesorii, iti poti completa tinuta cu una dintre gentile si posetele de seara disponibile in cadrul promotiei. Pentru iesirile din timpul zilei iti propunem gentile Mylo 101 Animal print, Mylo 100 neagra, Mylo 102 crem la 99 RON. Posetele de seara din gama Union se regasesc in diverse modele si culori. Negre, gri, rosii, roz sau verzi, cu insertii de pietre sau simple.  Preturile acestora sunt cuprinse intre 69 si 79 RON.

Nu am uitat nici de incaltaminte. Fara discutii, vara sandalele sunt indispensabile. Daca tocurile inalte sunt un must have pentru tine, te invitam sa arunci o privire asupra sandalelor Metalic Grey, Sguare Negru Black and Gold, Vivid Violet si Avenue Gri. Oricare model poate fi al tau cu 169 RON.

FashionAgenda te asteapta sa ii treci "pragul", pentru a vedea oferta completa, precum si celelalte produse care sunt   la reducere.

miercuri, 20 iunie 2012

Probleme si rezolvari

In domeniul upgradeurilor electronice la masini, ale computerelor performante este binecunscut si faptul ca si computerele gresesc si nu de putine ori plus ca si componentele masinii sunt mecanice si se pot strica sau functiona necorespunzator si aici poate fi vina faptului ca sunt vechi sau ca  sunt utilizate necorespunzator. Atunci cand una sau mai multe lucruri expuse mai inainte merg prost are loc un daune auto care se poate dovedi o situatie plina de conscinte dezastruoasa, si daca totul merge si mai rau apare un ranit care in functie de starea ranilor poate ramane cu sechele permanente sau periodice, motiv pentru care exista posibilitatea sa platiti pentru tot restul vietii victimei pensie ce bineinteles are rolul de a suplini faptul ca victima datorita accidentului si vinei dvs nu mai poate munci si ca atare nu isi mai poate castiga existenta, sau mai rau un decedat. Marea majoritate a acestor probleme le poate rezolva legea si ce nu poate ea rezolva companiile de asigurari prin intermediul unei polite asiguratorii. Aceasta reprezinta un contract intre asigurat si asigurator,  cu ajutorul politei de asigurare puteti primi sume de bani ca dosar daune atat pentru dvs care puteti fi victima cat si pentru cel care este probabil responsabilul legat dovedit in urma procesului si anume autorul accidentului in masura in care politele sunt creeate in acest sens.

     Polita poate recompensa atat dauna materiala  adica pagubele produse de accident in acestea nu intra orice vatamarea corporala sau prejudiciile aduse sanatatii,cat si despagubiri rca accident ce se acorda persoanei care este pusa de lege in postura de victima. Daca exista un deces in afara de faptul ca cel care a cauzat accidentul va suferi rigorile legii si anume inchisoare in functie de modul in care s-a produs accidentul , rudele decedatului pot primi si ele sume de bani ce pot tine loc de ajutor in cazul in care faptul ca iti pierzi jobul datorita accidentului   poti primi aceasta despagubire ce are rolul de a suplini faptul ca persoana decedata fiind membru al familie aducea un venit in casa si drept urmare a acestui accident acea persoana nemaiexistand nu mai poate ajuta familia si aceasta poate suferi din cauza acestui lips. Iar daca exista o vatamare corporala cu circumstante agravante sau alte tipuri de accidentari care sa treaca la acest nivel atunci se vor plati ingrijiri medicale intr-o clinica specializata ce poate daca victima este dusa la timp sa ne scuteasca de plata unor tratamente si mai scumpe mai ales daca primele ajutoare sunt acordate rapid si atunci cand se face spitalizare, printre multele lucruri pe care o sa le ai de platiti se numara taxe in justitie precum si dauna auto vehicul. Aceste contracte se fac sub egida legii dar intotdeauna trebuie sa fiti foarte sigur pe ce anume semnati pentru ca nu se stie niciodata cum un pic de neatentie va poate costa scump. Trebuie sa studiati cu atentie aceste contracte , va trebuie probabil sa aveti si un jurist capabil sa inteleaga limbajul birocratic pentru ca cererile de asigurari trebuiesc citite si intelese, odata pusa semnatura pe ele va dati seama ca lucrurile nu mai pot fi date inapoi asa de simplu si trebuie sa suportati cu stoicism toate consecintele. De aceea exista companii specializate care ofera asistenta juridica in aceste cazuri si va pot fi de folos cu persoanl specializat in acest tip de job.


Tags: daune auto

Capacitatea de concentrare

In momentul de fata problemele cele mai mari la nivel de accidentari exista in mare parte din cauza industriei automobilistice.Motive destule credem noi sa existe din aceasta cauza procese interminabile si despagubiri rca accident.Incep aceste procese mai ales cu scopul de a plati daune auto alte tipuri de daune acolo unde este cazul sau spitalizare atunci cand cineva a picat victima sortii si din cauza neatentiei sau a unor probleme tehnice este ranit. Aceste despagubiri auto au o cazuistica in instanta foarte dificila motiv pentru care multi ajung sa apeleze la companii specializate in acest gen de cazuri. Aceste companii ofera consultanta juridica gratuita si isi ajuta clientii sa castige procesul fara a le cere bani in prealabil, si asta datorita existentei “nu castigi nu platesti” metoda care in afara a avut succes , campaniile de acest gen au reusit astfel sa isi castige foarte repede popularitatea prin faptul ca dau foarte multa incredere clientilor. In acest caz autorul accidentului va trebui sa ofere sume de bani si sprijin de orice fel ce vor purta titlul de dauna materiala oferita victimei. Imaginati-va ca lucrurile nu stau atat de usor atunci cand aveti masina dimineata si va urcati la volanul ei si dupa cateva stradute va puteti trezi angrenat intr-un accident auto, puteti persoana care poarta culpa sau puteti fi victima. Indiferent de acest lucru cineva va depune o plangere penala in acest sens.  Pe de alta parte persoanele care au dreptul sa depuna o plangere pentru vatamare corporala nu sunt dispusi sa o faca din motive familiale sau emotionale.

    In acest sens este posibil sa se depuna aceasta plangere impotriva unei companii de asigurari? Apoi vom vedea doua tipuri de polite de asigurare. Acestea sunt obligatorii si anume : Asigurarea de Raspundere Civila Auto ( asigurari de trafic, rca) si de asigurarea de raspundere civila facultativa (asigurare auto).Astfel ca exista riscul sa fii implicat foarte usor intr-un accident auto. Daca ai nenorocul sa ti se intample asa ceva trebuie sa stii ca exista o gramada de despagubiri auto pe care le poti plati in cazul in care legea determina ca esti vinovat intr-o oarecare masura sau integral printre ele enumerandu-se : despagubiri rca, daune auto si altele. sau catre rudele decedatului, iar daca nu exista un decedat trebuie sa plateasca ingrijiri medicale sau spitalizare celui ranit. In momentul cand se vor fi incheiat anchetele judiciare vor veni si firmele de asigurari sa faca o investigatie proprie unde se va face dovada ca ati condus prudent si responsabil. Trebuie sa va asigurati ca ati semnat un contract bine citit intre asigurat si asigurator. Cele mai dese probleme in acest domeniu apar din momentul in care cel ce incheie asigurarea nu a avut grija ce anume semneaza. Daca sunteti victima unui accident rutier atunci trebuie sa stiti ca indiferent de cat de putin grava este starea dvs , aveti dreptul sa cereti o dauna materiala celui ce se face raspunzator pentru accident. Asta pe langa spitalizare si restul serviciilor medicale ce trebuiesc deasemenea achitate. Va dati seama ca in aceste zile o internare mai serioasa costa destul de mult, o operatie costa enorm, toate aceste cheltuieli nu trebuie sa le suporte victima, exista apoi si posibilitatea ca victima sa sufere si traume psihice, care deasemenea au nevoie de ingrijire specializata si costisitoare

duminică, 17 iunie 2012

Perdele Ieftine

Gandeste-te ca esti intr-nu cerc in centrul unui oras mare, o metropola ca New York-ul, esti la 100 de metri in aer pe varful unei cladiri, intr-o zi cand nu este nici prea soare nici prea frig si nici prea cald, vremea tocmai potrivita sa fii echipat subtire si sa simti vantul cum trece prin hainele tale si cum puritatea luminii iti arata bucati din oras pe care nu le-ai putea vedea intr-o zi noroasa sau cu foarte multa ceata.

Gandeste-te ca ai posibilitatea sa vezi multe fara sa stie cineva ca privesti, ca poti privi lumea din linistea zonei tale de confort. Suna bine, nu-i asa?  Or sa spuna multi ca este bine. Ei cam asta poti avea daca in casa ta iti pui perdele si draperii. In afara de senzatia ca ai o mobila noua, in afara de lucrul ca si locuinta ta va arata cu totul si cu totul altfel fara a fi nevoie sa introduci sume exorbitante in mobilier, asa cum fac probabil cei mai multi oameni. Insa calitatea unei incaperi este data de modul in care reusesti sa faca lumina sa ajunga in casa ta , pe unde o filtrezi, cat din ea lasi sa vina si mai ales cum ajunge la tine, lumina reuseste sa modifice unghiuri, sa le ascunda pe altele , si mai ales sa creeze impresii care ar fi imposibil de creeat altfel. Mai usor pui casa in evidenta doar cu ajutorul unor perdele dar este mai greu pe dos. Asta pentru cei cu buget restrans ar fi vesti grozave.

Pentru ca pana la urma costul unor multiple feluri de perdele nu este indeajuns de mare sa rivalizeze cu o operatiune de rearanjare din punct de vedere a mobilierului din casa. Puteti pune si perdele bucatarie pentru ca si aceasta parte din casa este importanta. Daca aveti o mobila cumparata acum si in tendinte puteti opta pentru niste perdele moderne. Ele vin la pachet cu o multitudine de modele draperii care va apara de privirile nedorite. Indiferent cum va mobilati locuinta aveti nevoie de aceste lucruri. Bine acum sunt si locuinte ultramoderne unde aceste lucruri sunt scoase datorita faptului ca puteti comuta culoarea cu usurinta folosind un dispozitiv digital. Dar este destul de costisitor sa folositi aceasta tehnologie avand in vedere costul ridicat al curentului electric.

Si pana la urma nu stiu cati isi mai doresc un consumator de energie in plus in casa, mai ales acum cand economiile se zguduie si preturile cresc mereu. Cel mai bine cautati pe internet niste profesionisti care monteaza perdele si care va pot ajuta asa cum trebuie, ca sa va puteti bucura de un lucru bine facut si de un aranjament inedit.  Interioarele casei noastre au nevoie de dinamica, de modificari, de tonalitate. De muzica la nivel estetic, trebuie ca in casa noastra sa  generam sentimentul de confort si acea stare de acasa, de mediul nostru, trebuie sa luam in calcul cum ne plac noua toate piesele de mobilier in sensul cum le dorim aranjate si unde si mai presus ca toate si functionalitatea lor. Modificarile de regula nu depasesc normele . Poti folosi apoi o multime de trucuri ca sa iti infrumusezi locuinta.


Tags: perdele

sâmbătă, 16 iunie 2012

Perdele draperii

Imagineaza-ti ca esti intr-un cerc in centrul unui oras imens, o metropola ca New York-ul, esti la 100 de metri deasupra pamantului pe varful unei cladiri, intr-o zi cand nu este nici prea soare nici prea frig si nici prea cald, ocazia probabil buna sa fii imbracat comod si sa simti vantul cum trece usor prin tine si cum claritatea luminii iti reveleaza bucati din metropola pe care nu ai cum sa le vezi intr-o zi intunecata sau cu foarte multa ceata. Gandeste-te ca ai posibilitatea sa vezi tot fara a fi vazut, ca poti privi lumea din linistea zonei tale de confort.

E grozav, nu-i asa? Se vor gasi destui sa spuna da. Ei cam asta poti vedea daca in casa ta iti pui perdele si draperii. In afara de efectul acela frumos de interior, in afara de faptul ca si casa ta va arata cu totul si cu totul altfel fara a fi nevoie sa investesti sume uriase in mobilier, asa cum fac probabil multi. In realitate calitatea unei incaperi este data de modul in care reusesti sa faca lumina sa ajunga in casa ta , pe unde o filtrezi, cat din ea lasi sa vina si mai ales cum ajunge la tine, lumina reuseste sa altereze unghiuri, sa le ascunda pe altele , si mai ales sa creeze senzatii care ar fi greu de creeat altfel. Mai bine zis puteti pune destul de usor locuinta dvs in valoare doar cu ajutorul unor perdele dar este mai greu invers.

Asta pentru cei cu buget restrans ar fi fi vesti grozave. Pentru ca pana la urma costul unor storuri romane, rulouri, rulouri zebra sau panouri japoneze nu este indeajuns de mare sa concureze cu o operatiune de finisaj plus achitarea unui ansamblu de mobilier. Puteti pune si perdele bucatarie pentru ca si aici ai nevoie de filtrarea luminii. Daca aveti o mobila noua si in tendinte puteti opta pentru niste perdele moderne. Ele vin asortate cu o multime de modele draperii care va apara de privirile indiscrete ale celor de afara sau va limiteaza lumina care vine in incapere. Indiferent cum va mobilati locuinta aveti nevoie de aceste accesorii. Bine acum exista si locuinte ultramoderne unde aceste accesorii sunt afara datorita faptului ca puteti comuta culoarea cu usurinta folosind un dispozitiv digital. Dar este destul de scump sa va puneti astfel de geamuri mai ales ca sunt si consumatoare de energie electrica.

Si pana la urma nu stiu cati isi mai doresc un consumator de energie in plus in casa, mai ales acum cand economiile se zguduie si preturile cresc mereu. Cel mai bine cautati pe web oameni care se pricep foarte bine la pusul de perdele si care au experienta in aceasta bransa, ca sa aveti in casa un lucru de calitate montat corespunzator.  Interioarele locuintelor au nevoie de inspiratie, de modificari, de tonalitate. De muzica la nivel estetic, trebuie ca in locuinta noastra sa reusim sa ne simtim bine, de mediul nostru, trebuie sa luam in calcul faptul ca suntem fiinte unice si avem nevoie de individualitate. Modificarile de regula nu depasesc normele ce tin de lege si trebuie inainte sa te consulti cu oameni specializati atunci cand vrei sa efectuezi modificari. Poti folosi apoi finisaje in functie de buget care iti vor pune in evidenta incaperea.


Tags: perdele

marți, 12 iunie 2012

Promoţii de neegalat pe site-ul Aer Condiţionat Craiova

Magazinul virtual cu echipamente de aer condiÅ£ionat dedicat exclusiv locuitorilor din Craiova vine în sprijinul lor cu cele mai calitative produse la preÅ£uri imbatabile. Magazinul nostru virtual îi aÅŸteaptă pe craioveni cu oferte la aparate de aer condiÅ£ionat fabricate de cei mai buni producători.

Zeci de modele de aparate de aer condiţionat

Site-ul nostru oferă pentru confortul casei dumneavoastră ÅŸi pentru a vă bucura de răcoare în propria locuinţă, atunci când afară căldurile sunt insuportabile, zeci de modele de aparate de aer condiÅ£ionat. Craiovenii, în acest moment, cumpără cel mai mult din magazinul virtual Aer CondiÅ£ionat Craiova, echipamente de aer condiÅ£ionat fabricate de trei mari producători ÅŸi la preÅ£uri  promoÅ£ionale, echipamente care sunt pentru toate buzunarele, iar datorită design-ului modern sunt potrivite oricărui cămin. Gree Master, Mitsubish ÅŸi General Fujitsu sunt producătorii cei mai căutaÅ£i de craioveni în domeniul achiziÅ£ionării aparatelor de aer condiÅ£ionat.

 

Aparate de aer condiţionat dotate cu funcţii speciale

Două aparate de aer condiÅ£ionat produse de Firma Gree Master se află printre preferinÅ£ele craiovenilor care trec pragul site-ului nostru, atraÅŸi fiind ÅŸi de preÅ£ul de neegalat. Este vorba despre Aparatul de aer CondiÅ£ionat Gree Master Clasa A care poate fi achiziÅ£ionat la preÅ£ul de 1.984 de lei, cu TVA inclus. Acest aparat de aer condiÅ£ionat are o garanÅ£ie de trei ani , un filtru de praf lavabil, precum ÅŸi cinci funcÅ£ii prin care se asigură confortul casei dumneavoastră, indiferent de câte grade sunt afară, ÅŸi anume: de răcire, de încălzire, dezumidificare, ventilaÅ£ie ÅŸo mod automat. Cel de-al doilea produs fabricat de Gree Master poate fi achiziÅ£ionat de pe site-ul nostru la preÅ£ul de 2.534 de lei, care pe lângă funcÅ£iile amintite mai sus, are ÅŸi patru funcÅ£ii speciale: funcÅ£ionare silenÅ£ioasă, freon ecologic, autorestart ÅŸi programare.

 

Echipamente de aer condiţionat care permit economisirea de energie

În magazinul nostru virtual, se comercializează foarte bine ÅŸi cinci aparate de aer condiÅ£ionat produse de Mitsubishi, care au preÅ£uri cuprinse între 2.264 ÅŸi 6.864 de lei, cu TVA inclus. Cel mai ieftin aparat de aer condiÅ£ionat fabricat de Mitsubishi este ÅŸi foarte eficient, aÅŸa că nu aveÅ£i nimic de pierdut dacă alegeÅ£i un astfel de aparat să vă răcorească locuinÅ£a atunci când afară temperaturile sunt insuportabile. Este un aparat de aer condiÅ£ionat foarte silenÅ£ios, are un modul de funcÅ£ionare numit „Eco Cool” care permite economisirea de energie cu până la 20 %, iar temperatura aerului se menÅ£ine aceeaÅŸi. Pentru craiovenii care stau bine cu banii, ÅŸi doresc să achiziÅ£ioneze un aparat de aer condiÅ£ionat rezistent ÅŸi mai mult decât eficient vă recomandăm un alt produs fabricat de Mitsubishi care se găseÅŸte în magazinul nostru virtual la preÅ£ul de 6.864 de lei. Acesta conÅ£ine tehnologia DC Inverter prin care se economiseÅŸte o energie foarte mare ÅŸi are un design modern care se adaptează oricărui tip de interior. Totodată, aceste echipament de aer condiÅ£ionat este dotat cu un flitru nano-platină ÅŸi filtru de enzime hipolaergenic prin care se asigură un aer mai curat ÅŸi mai sănătos.

 

Åži General Fujitsu este o firmă din ce în ce mai căutată în magazinul nostru virtual, calitatea ÅŸi preÅ£urile acceptabile o reprezintă. La preÅ£ul de 2.364 de lei, cu TVA, craiovenii pot achiziÅ£iona un aparat de aer condiÅ£ionat de General Fujitsu care are o garanÅ£ie de cinci ani. Acest echipament de aer condiÅ£ionat are mai multe avantaje, printre care: creÅŸtere rapidă a temperaturii, putere mare de funcÅ£ionare, funcÅ£ie pentru economia de energie, încălzire în maxim 1/3 faţă de timpul de încălzire al unui inverter clasic.

Pentru mai multe informaţii cu privire la numeroase produse de aer condiţionat pe care noi le comercializăm pe Aer Condiţionat Craiova, precum şi despre promoţiile pe care le avem, magazinul nostru virtual vă stă mereu la dispoziţie.


Tags: aer conditionat craiova

Executatea instalatiei interioare de gaze

Contoarele pentru masurarea cantitatilor de gaze consumate prezinta anumite instructiuni si indicatii  de instalare. Locurile de contor trebuie sa se afle in incaperi uscate, aerisite si usor accesibile pentru citire la o inaltime de 1,5-2 m de pardoseala si la o distanta de 3-10 m  de perete, spre a fi bine ventilate. Este interzisa montarea contoarelor in camere de locuit, in bucatarii, bai, closete, uscatorii de rufe, in camere cu vapori corozivi sau inflamabili. Cand montarea contorului nu este posibila decat pe un zid sau intr-un gang deschis, atunci contorul va fi protejat printr-o nisa metalica ( cu cheie si aerisita). Un instalator sanitare informeaza clientul despre faptul ca acele contoare volumetrice mari trebuie sa fie sprijinite pe suporti, astfel incat greutatea lor sa nu incarce legaturile cu instalatiile; in cazul contoarelor cu pistoane rotative, sprijinirea trebuie sa se faca pe fundatii de beton, conform prescriptiilor de detaliu date de producator sau de intreprinderea distribuitoare. Contoarele aflate in functiune, fie in statia de reglare, fie pe coloana de distributie interioara, sunt in custodia consumatorilor care raspund  baneste de paza si de buna lor pastrare.  In cazul instalatiei interioare se disting doua situatii: cazul unitatilor imobiliare cu cladiri raspandite in teren, pentru care gazul este primit si masurat la statia de reglare, in mod global, pentru toate cladirile; in acest caz instalatiile interioare sunt toate instalatiile situate in cladiri. Aceste instalatii se construiesc si se folosesc in mod obisnuit pentru presiunea joasa de 200-500 mm H2O; astfel este cazul asezamintelor culturale, spitalicesti, gospodarii colective, depozite.  In industrii, si anume atunci cand marimea consumului orar, distantele la punctele de consum si procesul tehnologic impun, instalatiile interioare (adica in cladiri) se pot construi si folosi la presiunea redusa de 5000-20000 mm H2O, insa numai dupa avizul prealabil al intreprinderii distribuitoare; cazul imobilelor alcatuite dintr-o singura cladire (sau unitate arhitecturala), cuprinzand un numar oarecare de apartamente sau parti de cladire, la care consumul de gaze se masoara separat; in acest caz prin instalatiile interioare se inteleg numai acelea situate dupa contoare, iar cladirea in totalitatea ei cuprinde si coloana sau coloanele de distributie interioara, spre deosebire de cazul precedent; instalatiile interioare de acest fel  se construiesc si se folosesc numai pentru presiune joasa. Un instalator face cunoscut faptul ca folosirea gazelor la presiune redusa sau trecerea conductelor de presiune redusa prin cladiri locuite si neindustriale este interzisa. Conductele instalatiei interioare se monteaza numai aparent pe pereti (la 3-5 cm distanta) de care se fixeaza prin bratari distantate la 1,5-2 m pentru conductele cu diametrul pana la 1 ½  si la 3 m pentru cele cu diametrul de cel putin 2”; un instalator respecta aceste reguli si este constient de faptul ca bratarile nu trebuie sa impiedice libera contractie si dilatatie a conductelor,  ca urmare a variatiilor de temperatura. Traseele orizontale se monteaza mai sus decat canatele usilor, la 20-25 cm de circuitele electrice ingropate sau aparente in conducte izolate, iar in cazul in care pe acelasi traseu se afla si conducte de apa, deasupra acestora.  Un instalator confirma beneficiarilor faptul ca la trecerea prin pereti conductele se protejeaza cu tuburi de protectie care au diametre corespunzatoare, iar intre conducta si tubul de protectie se va introduce un material plastic care sa nu absoarba sau sa retina umezeala. Serviciile prestate de un instalator sunt foarte importante si indispensabile pentru fiecare dintre noi. In procesul de executare a instalatiei de gaze, instalatorul joaca un rol determinant; de aceea este bine sa aiba o pregatire solida si o capacitate de executie rapida si eficienta; sa realizeze lucruri de calitate. Fiecare lucrare difera in functie de diversi parametri. Un bun instalator se descurca in orice situatie, indiferent de complexitatea acesteia.


Tags: instalator sanitare, instalator

luni, 11 iunie 2012

Nevoia de a angaja un instalator profesionist

Problemele legate de instalatiile sanitare par sa apara intotdeauna in cele mai nepotrivite momente sau cand ne asteptam cel mai putin. Cu toate acestea, in cele din urma orice proprietar va trebui sa apeleze la serviciile unui instalator sanitare. Alegerea unui instalator va fi cea care va face diferenta intre o experienta de succes si una de-a dreptul dezastruoasa, astfel ca este foarte important sa fiti cat se poate de selectivi atunci cand urmeaza sa alegeti un instalator care sa va rezolve problemele.

Ar putea fi o idee buna pentru inceput sa va alegeti un instalator de incredere inainte sa apara vreo urgenta si sa fiti nevoit/a sa angajati pe cineva intr-un timp cat mai scurt. In acest fel, puteti lua o decizie de a va baza pe un anumit instalator profesionist fara a va afla sub presiunea problemei care trebuie rezolvata. Un modalitate foarte simpla si adecvata de a gasi un instalator de incredere, cel putin pentru inceput, este reprezentata de recomandarile locale pe care prietenii, rudele sau vecinii vi le pot face. Mai ales daca locuiti intr-un oras precum Bucuresti, unde desi exista de toate, aproape orice este foarte greu de gasit si de obicei dureaza mult timp. Recomandarile altor persoane vor fi, de asemenea mult mai detaliate decat ar putea vreodata fi un anunt in cartea de telefoane, un ziar, sau pe internet. Primind cateva sugestii sau recomandari din partea altor persoane pe care le cunoasteti, va va fi mult mai usor sa contactati un instalator profesionat si astfel sa luati o decizie in cunostinta de cauza.

Insa, daca nu aveti de unde sa obtineti astfel de recomandari, inseamna ca trebuie sa va descurcati pe cont propriu in gasirea unui instalator profesionist de incredere. Stim cu totii ce inseamna asta, sau cel putin ce insemna acest lucru inainte: o cantitate substatiala de timp liber consumat. Mai ales intr-un oras atat de mare precum Bucuresti, poate dura foarte mult o astfel de cautare. Si, ce-i drept, nu avem cu totii atat de mult timp liber la dispozitie dar, mai ales pentru ca este foarte posibil ca problema legata de instalatiile sanitare pe care o avem sa trebuiasca sa fie rezolvata cat mai repede. Si atunci, ce facem? Pentru ca nu mai putem merge pe strazi sa cautam servicii de instalator cele mai avantajoase sau de incredere.

Solutia o reprezinta cautarea online a unui instalator Bucuresti. Avand in vedere ca in ziua de astazi cea mai mare parte a populatiei detine un calculator si o conexiune la internet, fie acasa, fie la locul de munca. De ce este mai utila si mai eficienta o astfel de cautare? Pai, in primul rand pentru ca puteti desfasura si alte activitati care nu pot fi amanate, in timp ce cautati si serviciile unui instalator profesionist local. De exemplu, daca sunteti la locul de munca si aveti multe lucruri de facut, sau daca sunteti acasa si trebuie sa aveti grija si de copii sau vreti sa urmariti si emisiunea preferata in acelasi timp, puteti foarte usor desfasura aceste activitati in paralel.

In plus, nivelul de dezvoltare la care au ajuns in ziua de astazi motoarele de cautare, permite afisarea tuturor ofertelor existente si relevante pentru problema dumneavoastra in doar cateva secunde. Astfel, va va fi mult mai usor sa analizati ofertele de instalator Bucuresti, sa comparati preturi, sa aflati datele de contact precum si multe alte informatii. Si, cel mai important avantaj pentru dumneavoastra este acela ca veti face toate aceste lucruri stand confortabil acasa sau la locul de munca, cu un efort fizic minim depus.


Tags: instalator sanitare

Ora de relaxare

Rutina cotidiana, stresul, grijile, traficul, seful enervant - oricine are nevoie de o pauza de la toate acestea. Momentele de respiro nu trebuie considerate mofturi, ci necesitati. Pentru a putea face fata incercarilor zilnice ale vietii, avem nevoie de relaxare din cand in cand. Cat mai des, doamnelor! Cand doriti, domnilor!

Masajul este unul dintre rasfaturile mele preferate. Ce poate fi mai placut decat sa te asezi pe masa confortabila dintr-un salon masaj bucuresti si sa lasi mainile profesionistilor sa-ti alinte pielea? Muzica ambientala, aromatherapia, uleiurile parfumate, maseuza sau maseurul cu maini dibace, toate acestea par sa aiba efecte magice asupra corpului si a mintii. Stresul pare sa se evapore ca prin farmec dupa o sedinta de masaj. Daca vreti sa va incarcati cu energie, apelati cu incredere la serviciile unui salon masaj bucuresti si nu veti avea regrete. Puteti opta si pentru masajul anticelulitic, o completare perfecta pentru exercitii fizice si o dieta sanatoasa, toate menite sa va faca sa aveti o forma fizica de invidiat.

Un salon frumusete iti pune la dispozitie nenumarate moduri care te ajuta sa-ti revigorezi spiritul. Puteti incepe cu un par sanatos, care daca este stralucitor, aranjat tot timpul, va sporeste cu siguranta increderea in sine. Vopsirea, coafarea si intretinerea parului sunt necesitati pentru orice persoana cu o viata activa.

Cat timp asteptati sa-si faca efectul vopseaua din podoaba capilara, puteti profita trecand la masa de manechiura. Atat reprezentantele sexului frumos, cat si cele ale genului masculin trebuie sa tina cont de aspectul mainilor pentru o tinuta impecabila. Domnilor, nu trebuie sa va feriti de manechiura. Daca sunteti atenti la detalii de igiena exterioara, nu inseamna ca sunteti mai putin barbati. Unghiile taiate si de ce nu chiar lacuite, sunt o dovada de maturitate si respect de sine. In societatea zilelor noastre, este adevarat, haina il face pe om, dar numai daca haina este curata si imbracata de un corp ingrijit din toate punctele de vedere.

Intr-un salon infrumusetare bucuresti trebuie sa ne pregatim pentru mult asteptata vacanta de vara. Lista trebuie sa contina epilat, coafat si masat, dar un trup mai are nevoie de ceva pentru a fi perfect: de efectele unor sedinte la solar bucuresti. Trebuie sa atragem toate privirile pe plaja, asa ca un salon bronzat bucuresti este locul ideal pentru a scapa de culoarea palida dobandita in timpul iernii. Bronzatul artificial nu este nici moft, nici periculos, atata timp cat se respecta programul si instructiunile recomandate de specialistii din salon. Nu numai ca poate preveni osteoporoza, dar ajuta la mentinerea in forma a structurii osoase si reduce din celulita. Da, doamnelor, este adevarat, reduce aspectul neplacut de coaja de portocala, in concluzie, beneficiem si de sanatate si de frumusete in doar cateva minute la solar bucuresti.

Un beauty salon bucuresti trebuie vizitat in mod regulat, indiferent de anotimp, deoarece in fiecare luna a anului avem nevoie atat de ingrijire, cat si de relaxare. Alegeti un masaj revigorant, o schimbare de look prin vopsirea parului, profitati de paleta bogata de culori a sticlutelor de oja, imbodobiti-va unghiile si pastrati-va bronzul tot timpul anului vizitand un salon bronzat bucuresti.

Incetati sa mai folositi ca scuza lipsa timpului pentru ca indiferent de activitatea pe care o desfasurati, trebuie sa va impuneti sa strecurati in agenda dumneavostra macar o ora de relaxare si nu, nu trebuie sa va simtiti vinovati atunci cand va permiteti cateva momente in care lasati problemele deoparte. Intr-un salon frumusete aveti dreptul la cateva clipe de egoism, care “consumat” in doze moderate nu numai ca nu face rau nimanui, dar are efecte pozitive, va ajuta sa priviti mai des partea plina a paharului.

sâmbătă, 9 iunie 2012

Ecologia.

Credem astazi ca energia este un lucru care nu ar trebui sa ne lipseasca din case, pentru noi a ajuns sa fie un lucru normal de aceea cand a fost o pana mare de curent in SUA acum cativa ani , a fost efectiv o stire internationala si a speriat lumea, acum insa se cauta metode eco de a produce energie electrica, dar de multe ori eco inseamna scump.  Probabil ca am inceput sa credem asta din cauza pretului ridicat al masinilor electrice.

Dar poate nu stim faptul ca sunt atat de scumpe si pentru ca sunt extrem de rare. Unde mai punem si faptul ca mai mult de 60% din energie obtinuta la nivel mondial se face prin utilizarea combustibililor fosili. Energia nucleara este deasemenea nociva prin faptul ca lasa in urma deseuri extrem de periculoase pentru mediu si riscurile in caz de dezastru natural sunt extrem de mari o catastrofa de acest nivel ar putea lasa mediul distrus pentru o perioada de mai bine de 500 de ani.

De aceea atunci cand tragi concluzia ca masinile electrice sunt ecologice trebuie sa te uiti mai intai de unde isi procura energia, daca o procura din circuitul obisnuit nu poate fi ecologica, doar daca este solara. Un alt factor care devasteaza mediul este producerea energiei termice , proces care este deasemenea foarte poluant, dar nu si daca folosim noile metode si anume panouri solare, centrale peleti si lemne, pompa de caldura, centrale electrice. Aceste solutii ne ajuta sa nu mai depindem de reteaua veche de termoficare intr-un mod cu adevarat ecologic.

      Panouri solare de exemplu au ca principiu de functionare diferenta de densitate intre apa calda si cea rece, este binecunoscut faptul ca apa calda urca si cea rece coboara motiv pentru care apa incalzita de celulele din panou se duce in rezervor iar cea rece ii preia rapid locul incalzindu-se si ea la randul ei. Astfel intr-un timp scurt si cu ajutorul energiei solare care este inepuizabila din punctul nostru de vedere incalzim foarte usor apa nefiind nevoie sa mai folosim curentul electric sau gaze naturale. Pompele de caldura folosesc un principiu asemanator ( termosifon ) ele colecteaza caldura din mediul inconjurator si incalzesc apa in mare cam dupa acelasi principiu. Cat despre centralele cu peleti ele sunt centrale care folosesc in loc de lemne peletii ce reprezinta produse obtinute din deseuri lemnoase in care este adaugat un liant si sunt presate pana cand se compacteaza extrem de bine, autonomia lor de ardere este incredibil de mare iar capacitatea lor calorica este cu 20-30% mai mare decat lemnul obisnuit de foc. Oricare din aceste metode le-am folosi ne asiguram noua insine o sursa economica, durabila si ecologica de a obtine energie termica. Ca sa nu mai spunem ca tehnic este aproape gratis din moment ce se acorda subventii de la 6000 ron la 8000 in functie de tipul de centrala aleasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa depuneti acte pentru casa verde, acest program este deja de doi ani in functiune , si casa verde 2012 se anunta a fi un succes si mai mare decat cel din anii trecuti. Ca sa puteti fi eligibil pentru acest program trebuie sa nu aveti datorii catre bugetul de stat si sa achitati si instalati centrala pe urma depuneti dosarul pentru a va recuper practic aproximativ 90% din bani.


Tags: panouri solare termice

Ecologie in mintea omului de rand.

     In momentul de fata exista extrem de multa ehnica la ora actuala care functioneaza pe destul de multa energie electrica, avem telefoane mobile care se incarca seara, aveam PC-uri pe care le lasam deschise destul de mult, avem masni de spalat, frigidere, aparate de aer conditionat, masini de spalat vase etc. Necesarul de curent electric al locuintelor noastre este astazi din ce in ce mai mare, si noi uitam ca aceasta energie electrica provine si din ardere de combusitibili fosili sau este energie nucleara care este si ea extrem de poluanta.

     Exista insa destul de multe solutii care vin in intampinarea acestor probleme inca din anii 50, pentru ca se prefigura o criza energetica a lumii de foarte mult timp si se pare ca in aceasta perioada ne apropiem cu pasi repezi de ea. Una din solutii ar fi energia solara.Ati vazut , probabil, calculatoare cu celule solare, acestea sunt dispozitive care nu au nevoie de baterii, si in unele cauze nu au nici buton de pornit / oprit. Atata timp cat este suficienta lumina ele par sa lucreze pentru totdeauna. Este posibil sa fi vazut desemenea panouri solare mai mari, sau panouri solare la semafoare, sau indicatoare rutiere, sau locuri de parcare care folosesc pe timp de noapte lumina provenita din energie stransa pe timpul zilei din acumlatoare solare. Desi aceste panouri sunt mai mari nu sunt la fel de comune ca cele solare pe care le au de exemplu calculatoarele, dar sunt mai greu de recunoscut pentru ca se afla intr-o forma in care nu te astepti sa le vezi. De fapt, celulele fotovoltaice - care au fost utilizate prima data aproape exclusiv in spatiu la alimentarea sistemelor de sateliti electrici din 1958  de atunci aceasta tehnologie este utilizata in moduri mai mult sau mai putin exotice.

Tehnologia continua sa propuna dispozitive noi tot timpul, de la ochelari de soare la vehicule electrice sau statii de incarcare.Speranta pentru o "revolutie solara" a existat de-a lungul timpului de zeci de ani - ideea ca intr-o zi vom utiliza toate energia electrica gratuit de la soare. Aceasta este o promisiune seducatoare, deoarece intr-o zi luminoasa, soare, razele soarelui de afara aproximativ 1.000 de wati de energie pe metru patrat de suprafata al planetei. Daca am putea colecta toate aceasta energie, am putea-o utiliza cu usurinta pentru a ne alimenta casele si birourile gratuit.In acest articol, vom examina celule solare pentru a afla modul in care are loc conversia energiei solare direct in energie electrica. In acest proces, vei afla de ce ne apropiem de nivelul in care vom folosi energia soarelui in fiecare zi, si de ce avem inca multe cercetari de facut pana cand acest proces va deveni rentabil. Totusi nu putem sa zambim cand vedem ca au aparut masini care functioneaza pe curent electric si ca in cativa ani poate vom inlocui definitiv petrolul  si vom putea astfel sa conservam aceste resurse. Pana la urma cu asta se ocupa programul centrale cu peleti cu procedura de implementare a acesto produse cum ar fi: panouri solare, centrala lemne, pompa de caldura pe piata romaneasca de consum. Pentru ca cei cat de cat interesati de aceste lucruri cum ar fi conservarea mediului in care traim sa si le poata procura fara a mai spune in gand ca grija conservarii mediului si-o permit numai cei cu foarte multi bani.


Tags: centrale cu peleti

Sisteme de decantare si utilitatea hidroforului

In statiile de pompare se alege tipul de decantor sau hidrofor considerat a fi indicat. Sunt  zone unde, din diverse cauze, apa are un continut ridicat de impuritati. In cazul decantoarelor cu pulsatii si lamele, apa bruta impreuna cu reactivii, introdusa  in floculator, realizeaza in 5-15 minute flocularea si aglomerarea particulelor coloidale de natura minerala si organica; aceasta se manifersta prin cresterea permanenta a concentratiei in suspensii si prin marirea particulelor aglomerate pana la dimensiuni de ordinul milimetrilor; in modului lamelar, datorita laminalizarii miscarii, se produce separarea instantanee dintre apa si particulele floculate sub forma de namol. Namolul curge in sens descendent. Namolul in exces se evacueaza prin deschiderea sistemului hidraulic de golire a concentratorului de namol, datorita diferentei de concentratie. Apa decantata este colectata printr-un sistem hidraulic la partea superioara a decantorului. Decantoarele lamelare au aparut din necesitatea eliminarii dificultatilor decantoarelor statice si anume: eliminarea turbulentei, eliminarea influentei peretilor, reducerea lungimii de interceptie a radierului de catre particula antrenata de viteza medie a curentului si marimea hidraulica. Pentru calculul lungimii totale a modulului lamelar se ia in consideratie si zona de tranzitie, care tine seama de trecerea de la miscarea turbulenta in bazin la miscarea lamelara in lamele si trecerea de la aceasta la miscarea turbulenta la iesirea din modul. Incarcarea decantoarelor cu module lamelare se face in functie de: debitul unitar care tranziteaza prin fiecare lamela, suprafata elementara a unei lamele, numarul de lamele, unghiul de inclinare al lamelei fata de orizontala, raportul de eficienta al modulului lamelar.  In practica se utilizeaza trei sisteme de decantoare lamelare: sistemul modul lamelar in contra-curent, sistemul lamelar in co-curent si sistemul lamelar in curent incrucisat. Sistemul modul lamelar in contra-curent este constituit din module lamelare amplasate intr-un curent ascendent; apa este introdusa la partea inferioara a modulului lamelar, se realizeaza separarea si apa se colecteaza la partea superioara, iar namolul curge catre partea inferioara. Sistemul este prevazut cu autocuratirea namolului si pentru aceasta unghiul de inclinare al modulului fata de orizontala trebuie sa fie de 45-600. Sistemul lamelar in co-curent prezinta urmatorul principiu: apa bruta floculata curge descendent intr-un modul lamelar prevazut cu doua lamele suprapuse; dupa cedarea suspensiei floculate, curentul de apa curge ascendent catre bazinul superior de apa limpezita. Modulul co-curent prezinta avantajul ca unghiul de inclinare poate cobora pana la 300, luand in considerare efectul de antrenare a namolului de catre curentul de apa. Sistemul modul lamelar in curent-incrucisat este alimentat cu apa  bruta floculata din canalele laterale. Apa limpezita se colecteaza la partea superioara dupa o curgere ascendenta, iar namolul curge descendent si se colecteaza la partea inferioara. Exista model de decantor dotat cu modul lamelar de curent incrucisat. Avantajul acestui sistem este dat de timpul foarte redus in care particula floculata este interceptata; practic, particula parcurge spatiul dintre lamele, dar pentru aceasta este necesar ca flocularea suspensiilor din apa sa fie optima.  Oamenii care traiesc in mediul rural si au propria sursa de apa in curte, apeleaza la serviciile unui hidrofor. Se recomanda o verificare a concentratiei apei inainte de inceperea procesului de montaj  a hidroforului. Daca se constata o  prezenta mare de corpuri straine in apa, este bine sa se monteze un hidrofor rezistent la un ritm de activitate alert. Pentru apele cu multe impuritati este potrivit un hidrofor cu structura constructiva dura. Numerosi utilizatori se arata multumiti de aplicatiile si modul de functionare ale unui hidrofor.  Acest agregat este folosit atat in statiile de pompare cat si in cazul retelei publice de alimentare cu apa. La presiune ridicata si suprasolicitare, conductele retelei publice cedeaza, apa nu mai ajunge in locuite la parametrii doriti. Aici intervine agregatul numit hidrofor, care ajuta intregul sistem sa faca fata situatiei, preluand o parte din activitatile celorlalte dispozitive.


Tags: pompa submersibila pret, pompa cu tocator, pompa hidrofor

vineri, 8 iunie 2012

Cand trebuie sa apelam la un instalator sanitar?

A te ocupa de intretinerea unei locuinte nu este un lucru usor. Cand eram copii, sau chiar adolescenti, nu ne imaginam cat de greu este sa gestionezi numeroasele probleme care pot aparea la instalatiile din casa. Arderea tabloului de sigurante, spargerea unei conducte de apa, emanarea gazului datorita defectarii unei tevi sunt situatii cu care fiecare s-a confruntat, sau daca nu, cu siguranta i se vor intampla la un moment dat.

Majoritatea oamenilor constientizeaza cat de greu este sa rezolvi toate problemele legate de instalatiile si obiectele sanitare, atunci cand isi schimba domiciliul. Orice renovare presupune eforturi din toate punctele de vedere. Si aici nu ne referim numai la bani. Fara asistenta specializata este absolut imposibil sa realizati totul ca la carte.  Nu mai vorbim de situatiile cand trebuie realizat totul de la zero. De exemplu, atunci cand construiti o casa si doriti sa o dotati tehnic cu tot ce este necesar pentru alimentarea cu apa,  va puteti trezi in situatia in care v-ati apucat de executat anumite lucrari, si realizati ca ati pornit pe o pista gresita. In aceste cazuri, nu va ramane decat sa va intoarceti de unde ati pornit. Pentru un sistem de alimentare cu apa, precum si cel de canalizare interioara este absolut necesar un proiect tehnic bine pus la punct.

Instalatiile sanitare reprezinta o conditie importanta pentru buna desfasurare a activitatilor cotidiene savarsite de  fiecare persoana, atunci cand se afla in propriul camin. Sa incepem cu bucataria. Trebuie montate chiuveta, apometrele, bateriile. Cand vorbim de baie, lucrurile devin mai complicate. Deoarece vorbim de chiuveta, wc, dus, cada, masina de spalat. Sistemul de alimentare cu apa se poate defecta oricand. Tevile se pot sparge sau fisura la orice ora. Chiuveta, wc-ul, scurgerile se pot infunda. De asemenea, atunci cand doriti sa schimbati obiectele sanitare, trebuie sa luati in considerare anumiti factori. Un specialist in domeniu va poate indruma in alegerea produselor adecvate.

Apeland la serviciile unui instalator sanitare sanitare puteti rezolva mai multe probleme odata. Astfel, veti economisi timp, si de ce nu, bani. Este posibil sa platiti o suma mai mica de bani pentru mai multe servicii efectuate de un acelasi specialist. Sa ne gandim la urmatorul scenariu: s-a spart o conducta si a fost nevoie sa chemam un instalator profesionist. In timpul executarii reparatiei, acesta realizeaza ca exista si alte nereguli, pe care dumneavoastra nu le-ati fi putut identifica. In acest mod, constientizati cat de importante sunt expertiza si experienta in prevenirea unor evenimente negative si greu de anticipat,  cum ar fi inundatiile.

La prima vedere, a rezolva singuri diversele probleme aparute este o metoda de a economisi resurse financiare. La fel am putea considera si atunci cand alegem sa cerem ajutorul unei cunostinte, in aparenta, putin mai "priceputa" decat noi. Insa nu ne gandim la urmari. Daca se intampla sa inrautatim situatia, in loc sa o imbunatatim? Incercand sa reparam ceva la care nu ne pricepem, nu facem altceva decat sa ne alegem cu alte neplaceri, uneori mult mai grave.

Nu uitati! Rolul unui instalator sanitare nu este doar cel de a monta si repara ceea ce s-a defectat. Chiar daca pe moment nu observati probleme vizibile in ceea ce priveste instalatiile sanitare, acestea pot exista. Ignorarea unor mici semnale sau nereguli poate determina in viitor evenimente neplacute. De aceea, este recomandat sa contactati un instalator sanitar pentru revizia periodica.

 

 


Tags: instalator sanitare, instalator

miercuri, 6 iunie 2012

Pasiunea de a asculta muzica - un microb greu de tratat

Pasiunile noastre ating uneori domenii la care nu ne-am fi asteptat de la persoane pe care le cunoastem, si nu numai, ajungand uneori pana la renuntari consimtite la unele lucruri fara de care altii nu ar putea trai. Probabil ca sunt putine persoane care nu au o pasiune, sau cel putin nu stiu ca o au, fiecare ducand „greul” unei anumite activitati care, aproape fara sa stie, ii acapareaza incet, incet. Unora le place sa citeasca si isi aloca aproape toate veniturile pentru cumpararea cartilor pe care le indragesc, altii sunt pasionati de masini si excursii, schimband in cursul vietii multe marci si vizitand cat mai multe tari, incercand parca sa dobandeasca cate putin din tainele fiecareia dintre ele.

Altii sunt pasionati de muzica, neputand practic sa se desprinda de un anumit gen muzical, sau sunt pur si simplu acaparati de tot ceea ce este sunet bine articulat si cat mai sensibil redat de catre aparatura pe care o detin. Microbul muzicii, pentru ca fara doar sau poate este un microb greu de stapanit, care odata instalat in urechile si sufletul melomanului nu mai poate fi indepartat cu nimic, face ca aceste persoane sa-si concentreze toata atentia si energia de care dispun asupra modului in care isi vor putea procura muzica preferata si dispozitivele audio cu care sa o poata asculta, oricand si oriunde.

Cand am spus oriunde nu este o greseala, pentru ca un meloman convins isi va lua cu el negresit un mp3 auto pe care il va conecta la un amplificator auto si astfel va avea cu el chiar si in masina muzica preferata. Chiar daca nu sunteti familiarizat cu aceasta abordare de a asculta muzica in propriul automobil, in drum spre locul de munca, sau si mai frumos atunci cand plecati in concediu, trebuie sa stiti ca tehnologia aparaturii muzicale este foarte bine reprezentata pentru acest segment de piata.

Marile companii producatoare de aparatura audio au simtit pasiunea si microbul melomanilor si au creat un amplificator si boxe audio, special concepute pentru a fi folosite in automobile. Aceste echipamente, boxe, difuzoare, sisteme audio in general sunt special adaptate pentru a putea functiona in conditiile specifice de utilizare in trafic ale unui automobil, pentru a putea rezista intr-un mod impecabil socurilor produse in timpul rularii automobilului si a temperaturilor care se pot inregistra in interiorul acestuia, mai ales in timpul verii, pentru a nu perturba in niciun fel auditia de calitate pe care orice pasionat o asteapta chiar si in propria masina.

Prin urmare un amplificator stereo de calitate alaturat unor difuzoare boxe alese special pentru a se „impaca” cat mai bine cu puterea acestuia, vor crea un spatiu special al sunetului si vor aduce pe loc bucuria celor care calatoresc in masina. Printre cele mai renumite si foarte bine apreciate marci in acest domeniu sunt sistemele compuse din boxe bose, amplificator yamaha sau chiar un receiver yamaha, care ar putea sa faca invidios si pe cel mai impatimit meloman, prin acuratetea si calitatea sunetului care va putea fi asculat.

In toata aceasta pasiune a ascultarii muzicii, este de luat in seama un aspect pe care din pacate unii „auditori” nu il inteleg. Faptul ca putem detine chiar in masina sisteme audio performante, cu puteri care uneori pot depasi lejer limita de suportabilitate auditiva a pasagerilor, asta nu inseamna ca trebuie sa abuzam in mod neprietenos de sunetul pe care il avem la dispozitie in boxe, ci mai degraba sa intelegem ca fiecare are dreptul sa asculte exact ceea ce ii place si mai ales la nivelul sonor si momentul in care doreste.

Eficientizarea deversarilor in fermele pentru animale

Evolutia cresterii necesarului de alimente, de orice origine ar fi acestea, prin produsele provenite din cresterea animalelor sau prin productia agricola, a facut ca procesele de productie in fermele de profil sa creasca si sa necesite o serie de imbunatatiri tehnologice care sa poate aduce un flux corespunzator al ciclurilor de productie pe care proprietarii incearca sa le mentina la costuri si eficienta cat mai bune. De la aprovizionarea cu nutreturi pentru animale, la asigurarea unor amelioratori ecologice pentru productiile vegetale si pana la terminarea ciclului de productie cand produsele finite sunt livrate catre consumatori, toate aceste aspecte concura la scopul final al oricarui producator de a-si creste profitul si implicit de a beneficia de un surplus pe care il va putea reinvesti sau cu care isi va intretine propria familie.

Printre toti acesti pasi ai productiei de hrana exista o etapa zilnica care nu poate fi ignorata sau eliminata si anume alimentarea cu apa a fermei, precum si finalizarea evacuarii apelor uzate cu care a fost intretinuta intreaga suprafata a acesteia. Sursa de apa este vitala pentru o astfel de activitate, pentru ca in cazul in care necesarul de apa este la un nivel impropriu sau exista intreruperi in furnizarea acesteia, multe dintre activitatile normale ale unui ferme vor avea de suferit, lucru care va duce in mod direct la o diminuare a productiei si implicit la iesirea de pe piata a respectivei afaceri.

Alimentarea cu apa se face de cele mai multe ori din puturi de adancime, care in functie de capacitatea fermei ar fi putea fi mai mult de unul si care sunt dotate cu pompe de apa puternice pentru extractia si distrubutia apei in locatia respectiva. Capacitatea unei astfel de pompe submersibile este determinanta pentru debitul de apa la locul consumator si face ca metoda de determinare a puterii si modalitatea instalarii unei astfel de pompe apa sa fie facuta numai prin intermediul unei firme specializate in acest domeniu, pentru obtinerea randamentului maxim.

Nerespectarea procedurilor de dimensionare corespunzatoare a capacitatii de extractie si pompare a oricaror astfel de echipamente va avea un final previzibil in sensul folosirii improprii a sursei de apa, care va genera si consumuri mari de energie electrica mai ales atunci cand este necesar ca apa sa fie pompata pe distante mai mari sau la niveluri superioare locului de extractie. Pentru aducerea apei la un nivel superior putului de extractie este necesara utilizarea unor hidrofoare pompa submersibila, care in functie de necesitatile tehnice specifice pot ridica sau trimite apa la debitul necesar pentru utilizare.

Specificul unei ferme pentru animale conduce si la adoptarea unei pozitii diferite pentru modalitatea in care vor fi evacuate apele uzate, prin prisma faptului ca in acesta activitate productiva vor exista permanent in apa reziduri fiborase sau animaliere care vor ingreuna sistemul de evacuare prin conducte. Pentru a nu produce blocaje si diminuari de debit in conducete la evacuarea apelor uzate, este categoric necesara utilizarea unui sistem de pompa cu tocator, care va marunti eficient toate rezidurile pe care apa uzata le contine si transporta spre evacuare.

Pentru mai multe informatii si de ce nu pentru a putea obtine cea mai potrivita oferta pentru aceste echipamente veti putea cauta folosind internetul cele mai potrivite solutii pentru pompe submersibile ieftine si atunci cand este cazul si hidrofoare ieftine, in ideea gasirii celei mai rentabile si eficiente solutii pentru ferma pe care o detineti. Nu uitati ca o pompa submersibila sau o pompa hidrofor va face in mod categoric diferenta in mentinerea ciclului de productie la un nivel ridicat de eficienta, dar si la ce este cel mai important in acest domeniu, curatenia in ferma.

luni, 4 iunie 2012

Despre tatuaje, pana in zilele noastre

Cuvantul “tatuaj” pare sa fie urmasul cuvantului tahitian “tatu”, care inseamna “a marca ceva”. Cercetatorii considera ca primul tatuaj a fost facut intamplator, cum de altfel multe dintre inventiile si descoperirile pe care le cunoastem s-au produs. Povestea imaginata de acestia implica o persoana care atinge, evident din greseala, cu mana murdara de funingine, o rana mica deschisa. In acest fel, dupa vindecarea ranii, cenusa a ramas impregnata in piele, marcand practic locul. Si asa a inceput totul, cand oamenii plini de imaginatie, au dezvoltat aceasta colorare sau impregnare a pielii cu diverse desene totul ajungand pana in zilele noastre.

Se pare ca egiptenii sunt cei care au raspandit arta tatuajelor in lume, doar ca in urma cu mii de ani, in general, sclavii, soldatii si criminalii erau tatuati, pentru diferite motive ale acelor vremuri. Urmatorul pas in evolutia tatuajelor a fost facut dupa calatoria in Polinezia a capitanul Cook care a schimbat mentalitatea despre tatuaje si a dezvoltat din acesta metoda de impregnare a pielii o moda printre marinarii englezi. La fel s-a intamplat si in Franta, undeva in secolul al XVIII-lea, cand multi navigatori care se intorceau din larg cu diferite desene tatuate pe piele: sirene, vapoare, serpi, inimi, flori sau diverse nume desenate la vedere pe corp. Prin anul 1861, medicul Maurice Berchon a publicat un studiu care incerca sa demonstreze ca desenul pe piele este considerat periculos si pentru o perioada de timp tatuajele au fost considerate si declarate ilegale. Acest lucru nu a durat prea mult, pentru ca prin anul 1862, insasi Printul de Wales, viitorul rege Eduard al VII-lea, si-a facut primul tatuaj, simbolizand crucea Ierusalimului, direct pe brat. Acest eveniment nu numai ca a inceput sa schimbe in bine parerile crestinilor despre desenele pe corp, dar a oferit si deschiderea unui obicei printre aristocratii acelor vremuri, si anume acela de a-si face un tatuaj inainte de a se urca pe tron.

Inventata de Samuel O’Reilly in 1891, prima masina electrica de tatuat a fost si este de atunci sprijinul aceastei arte care a evoluat continuu pana in secolul 21, cand a devenit o tendinta a in lumea modei. In zilele noastre, atat vedetele rock, sportivii de performanta, starurile de cinema, manechinele, cat si oamenii obisnuiti au tatuaje care exprima personalitatea acestora, elogierea anumitor credinte, culturi sau pur si simplu un simbol al rebelitatii cu care sunt mereu marcati anii tineretii.

Saloane tatuaje sunt locurile unde, in vremurile noastre, ne putem marca trupul cu mandrie, fara sa ne mai judece cineva ulterior, ci din contra. Sunt priviti cu admiratie oamenii cu tatuaje, daca acestea sunt facute la saloane tatuaje bucuresti profesioniste, nu in casa vecinului de vis-a-vis. Riscurile infectiei se pot alunga doar in locuri dotate cu aparatura speciala, intr-un mediu de lucru sterilizat, pe care numai un salon tattoo bucuresti il poate oferi, unde specialistii tatuatori sunt calificati, talentanti la desen si priceputi sa va ajute sa luati alegeti tatuajul potrivit pentru dumneavoastra.

Daca intr-un salon tatuaje bucuresti va marcati corpul permanent cu un simbol, un desen sau orice pictura doriti, indrazniti sa intrati si intr-unul dintre cele cateva saloane piercing bucuresti si optati pentru un cercel, un piercing in zone mai putin obisnuite, in buric, in nas, in sprancene sau chiar in limba sau in zonele intime. Ganditi-va doar la efectele grozave ulterioare piercingului, nu la durere, pentru ca aceasta se diminueaza prin folosirea diverselor solutii, medicamente, sau anestezice locale in timpul operatiunii.

Luati-va inima in dinti si dati frau liber atat imaginatiei, cat si spiritului. Alegeti sa fiti unicat prin curajul de a patrunde in lumea colorata dintr-un salon tatuaje bucuresti. Intr-un salon tatuaje, veti dovedi ca nimeni si nimic nu va poate opri sa nu credeti in fanteziile oferite de doua procedee pe cat de simple, pa atat de complexe: piercinguri si tatuaje bucuresti.

Optati pentru tatuaje cu scris chirilic, in sanscrita, chineza, japoneza, araba, pentru simboluri tribale, religioase, latine, indiene sau pur si simplu pentru reflectiile pasiunilor dumneavoastra - nimeni si nimic nu va poate limita optiunile cand vine vorba despre acest body-art, arta tatuajelor realizate profesionit si in deplina siguranta.

Despre tatuaje, pana in zilele noastre

Cuvantul “tatuaj” pare sa fie urmasul cuvantului tahitian “tatu”, care inseamna “a marca ceva”. Cercetatorii considera ca primul tatuaj a fost facut intamplator, cum de altfel multe dintre inventiile si descoperirile pe care le cunoastem s-au produs. Povestea imaginata de acestia implica o persoana care atinge, evident din greseala, cu mana murdara de funingine, o rana mica deschisa. In acest fel, dupa vindecarea ranii, cenusa a ramas impregnata in piele, marcand practic locul. Si asa a inceput totul, cand oamenii plini de imaginatie, au dezvoltat aceasta colorare sau impregnare a pielii cu diverse desene totul ajungand pana in zilele noastre.

Se pare ca egiptenii sunt cei care au raspandit arta tatuajelor in lume, doar ca in urma cu mii de ani, in general, sclavii, soldatii si criminalii erau tatuati, pentru diferite motive ale acelor vremuri. Urmatorul pas in evolutia tatuajelor a fost facut dupa calatoria in Polinezia a capitanul Cook care a schimbat mentalitatea despre tatuaje si a dezvoltat din acesta metoda de impregnare a pielii o moda printre marinarii englezi. La fel s-a intamplat si in Franta, undeva in secolul al XVIII-lea, cand multi navigatori care se intorceau din larg cu diferite desene tatuate pe piele: sirene, vapoare, serpi, inimi, flori sau diverse nume desenate la vedere pe corp. Prin anul 1861, medicul Maurice Berchon a publicat un studiu care incerca sa demonstreze ca desenul pe piele este considerat periculos si pentru o perioada de timp tatuajele au fost considerate si declarate ilegale. Acest lucru nu a durat prea mult, pentru ca prin anul 1862, insasi Printul de Wales, viitorul rege Eduard al VII-lea, si-a facut primul tatuaj, simbolizand crucea Ierusalimului, direct pe brat. Acest eveniment nu numai ca a inceput sa schimbe in bine parerile crestinilor despre desenele pe corp, dar a oferit si deschiderea unui obicei printre aristocratii acelor vremuri, si anume acela de a-si face un tatuaj inainte de a se urca pe tron.

Inventata de Samuel O’Reilly in 1891, prima masina electrica de tatuat a fost si este de atunci sprijinul aceastei arte care a evoluat continuu pana in secolul 21, cand a devenit o tendinta a in lumea modei. In zilele noastre, atat vedetele rock, sportivii de performanta, starurile de cinema, manechinele, cat si oamenii obisnuiti au tatuaje care exprima personalitatea acestora, elogierea anumitor credinte, culturi sau pur si simplu un simbol al rebelitatii cu care sunt mereu marcati anii tineretii.

Saloane tatuaje sunt locurile unde, in vremurile noastre, ne putem marca trupul cu mandrie, fara sa ne mai judece cineva ulterior, ci din contra. Sunt priviti cu admiratie oamenii cu tatuaje, daca acestea sunt facute la saloane tatuaje bucuresti profesioniste, nu in casa vecinului de vis-a-vis. Riscurile infectiei se pot alunga doar in locuri dotate cu aparatura speciala, intr-un mediu de lucru sterilizat, pe care numai un salon tattoo bucuresti il poate oferi, unde specialistii tatuatori sunt calificati, talentanti la desen si priceputi sa va ajute sa luati alegeti tatuajul potrivit pentru dumneavoastra.

Daca intr-un salon tatuaje bucuresti va marcati corpul permanent cu un simbol, un desen sau orice pictura doriti, indrazniti sa intrati si intr-unul dintre cele cateva saloane piercing bucuresti si optati pentru un cercel, un piercing in zone mai putin obisnuite, in buric, in nas, in sprancene sau chiar in limba sau in zonele intime. Ganditi-va doar la efectele grozave ulterioare piercingului, nu la durere, pentru ca aceasta se diminueaza prin folosirea diverselor solutii, medicamente, sau anestezice locale in timpul operatiunii.

Luati-va inima in dinti si dati frau liber atat imaginatiei, cat si spiritului. Alegeti sa fiti unicat prin curajul de a patrunde in lumea colorata dintr-un salon tatuaje bucuresti. Intr-un salon tatuaje, veti dovedi ca nimeni si nimic nu va poate opri sa nu credeti in fanteziile oferite de doua procedee pe cat de simple, pa atat de complexe: piercinguri si tatuaje bucuresti.

Optati pentru tatuaje cu scris chirilic, in sanscrita, chineza, japoneza, araba, pentru simboluri tribale, religioase, latine, indiene sau pur si simplu pentru reflectiile pasiunilor dumneavoastra - nimeni si nimic nu va poate limita optiunile cand vine vorba despre acest body-art, arta tatuajelor realizate profesionit si in deplina siguranta.

sâmbătă, 2 iunie 2012

Cele mai renumite vedete ÅŸi-au tatuat pielea

Dacă nu de mult, persoanele care îşi tatuau pielea erau considerate că aveau o pregătire intelectuală slabă, cărora le place distracţia şi să fie rebeli, acum să ai un tatuaj înseamnă că eşti în pas cu moda. Saloanele care realizează tatuaje s-au extins foarte mult, pentru că şi cererea este mare, dar doar cele care oferă servicii de calitate vor rezista pe piaţă, aşa cum este şi Roxy Tattoo Design - salon tattoo Bucureşti.

 

 

Vedetele rock - pline de tatuaje

Unele dintre cele mai renumite vedete de la Hollywood au cel puţin câte un tatuaj care simbolizează un anumit lucru sau şi l-au făcut pentru a-şi înfrumuseţa corpul. Primii care s-au umplut de tatuaje au fost vedetele rock, care au fost un model pentru fanii lor şi astfel arta tatuajelor s-a răspândit foarte mult. Un exemplu în acest sens este renumita formaţie rock, The Rolling Stones. Astăzi, în secolul 21, nimic nu ne mai surprinde, trăim într-o lume în care moda s-a schimbat, mentalitatea oamenilor este alta şi sunt acceptate lucruri cu care acum câteva sute de ani nimeni nu ar fi fost de acord. Vedetele rock au fost cele care au dat startul acestei mode, dar în prezent întâlnim desene pe piele la tot felul de vedete: sportivi, manechine, actori, muzicieni, dansatori, prezentatori şi lista poate continua, modele realizate în saloane tatuaje din întreaga lume. Iată câteva dintre aceste vedete:

  • Angelia Jolie
  • Una dintre cele mai frumoase actriÅ£e de la Hollywood are tatuat pe umărul stâng o rugăciune în limba sanscrită pentru fiul ei, Maddox, ÅŸi pe care l-a făcut pentru a acoperi un alt tatuaj realizat cu mult timp înainte, ÅŸi anume cuvântul “moarte”, scris în limba japoneză. Dar asta nu este tot, frumoasa divă are o colecÅ£ie impresionantă de tatuaje formată din nu mai puÅ£in de zece, care mai de care mai diferite ÅŸi frumoase. Printre acestea vă enumerăm:

    - “O rugăciune pentru sălbaticii ţinuţi în cuşcă”, un citat scris de către Tennessee Williams;

    - coordonatele geografice ale oraşului unde s-a născut Brad Pitt, soţul Angelinei Jolie, şi ale locurilor de unde şi-a adoptat copiii;

    - sintagma “plin de voinţă” scrisă în limba arabă;

    - citatul latinesc “Quod me nutrit me destruit”, care înseamnă “Ce mă hrăneşte mă şi distruge”;

    - pe spate are desenat un tigru Asiatic ÅŸi un dragon.

     

    2. Megan Fox

    Actriţa are desenată pe piele imaginea idolului său, şi anume Marylin Monroe. Megan Fox a declarat că şi-a făcut acest tatuaj pentru că diva a fost una dintre primele persoane pe care le-a văzut la televizor. Dar lista nu se opreşte aici, actriţa are o sumedenie de tatuaje, printre care se numără:

    -          pe piept are scris un poem;

    -          pe umăr are tatuat un vers din “Regele Lear” şi numele lui Brian, cu care s-a şi căsătorit;

    -          un citat din Nietzche:  „Iar cei care dansau erau consideraţi nebuni de cei care nu puteau auzi muzica”.

     

    3. Britney Spears

    Una dintre cele mai renumite cântăreţe de muzică pop, Britney Spears, se laudă cu o mulţime de tatuaje, cea mai desenată parte a corpului său este ceafa, care este plină de simboluri cabalistice, care au creat mare vâlvă cu privire la semnificaţia acestora.  Unii specialişti spun că simbolizează “însănătoşire”, alţii spun că nu înseamnă nimic şi că simbolurile au fost scrise greşit. Artista mai are câteva tatuaje interesante în zona sacrală:

    -          imaginea unui elf;

    -          un future în zbor care se află deasupra unui cârcel de viţă de vie;

    -          o floare pe care este inscripţionată ideograma chinezească pentru “miste” .

     

    4. Amy Winehouse

    Celebra cântăreaţă de muzică rock care a murit din cauza unei supradoze avea o mulţime de tatuaje. Primul tatuaj şi l-a făcut la vârsta de doar 15 ani, pe fese, şi a reprezentat imaginea lui Betty Boop. Însă, cântăreaţa mai avea câteva tatuaje interesante:

    -          o cruce egipteană pe ceafă;

    -          o pană pe braţul stâng;

    -          o pasăre cântând şi un fulger pe braţul drept;

    -          nimfe retro, note muzicale, lacrimi, ancore.

    Nici vedetele din România nu se lasă mai prejos în ceea ce priveşte acest capitol. Saloane tatuaje şi saloane piercing din Bucureşti s-au înmulţit în ultimii ani, aşa că doritorii au de unde alege. Roxy Tattoo - saloane tatuaje bucuresti Bucureşti este unul din locurile în care şi tu poţi să îi faci un tatuaj asemănător cu cel al vedetei preferate.


    Tags: tatuaje bucuresti